ingyenes webstatisztika

Cégismertető - Anno Credit Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cégismertető

Cégismertető
 
Rövid Cégismertető:

Társaságunk 1990-ben kezdte meg működését, majd 1997-ben jogfolytonosan átalakult. Azóta több mint 1.000 vállalkozás könyvelését végeztük az ország több területéről, széles tevékenységi körökben, valamint 12 éve székhelyszolgáltatással is foglalkozunk.
 
Irodánk a belvárosban a IX. kerület, Lónyay u. 47. fsz. 3. sz. alatt található kiváló infrastruktúrával. A társaság az elmúlt évek alatt folyamatos fejlődésen ment keresztül, jelenleg 14 fővel dolgozik. Cégünk ügyvezetője, Méhész Péter aki közel 40 éves szakmai tapasztalatával támogatja nap mint nap az ügyfeleinket.
 
A cégünk ars poeticája:

Az ügyfelek számára nyújtott komplex számviteli szolgáltatás elvégzésén túl a társaságok tevékenységének és adózási gyakorlatának optimalizálása, hogy partnereink hatékony gazdálkodása érdekében.
 
Szövetségi Tagság:

  • Közgazdasági Társaság
  • Magyar Kereskedelmi és Gazdasági Kamara Tisztségviselői megbízatás
 

Tisztelt leendő Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni cégünkről és szolgáltatási tevékenységünkről.

Alapvető tevékenységi kör:
 
Könyvelés és ehhez kapcsolódó szolgáltatásrendszer, bérelszámolás, társadalombiztosítás, pályázatkészítés, könyvvizsgálat, adó- és üzletviteli tanácsadás. Társaságunk ügyfélállománya a milliárdos mérlegfőösszegű cégektől a mikro vállalkozásokig terjed, a tevékenységi köröket tekintve szerteágazók (lsd. referenciák). Cégünk története során lefolytatott adóellenőrzések alkalmával jelentős mértékű utólagos adó megállapításra nem került sor.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz